Het skiseizoen

begint op Feldberg Wintersportfans oppassen! Er ligt al voldoende sneeuw op de Feldberg in het Zwarte Woud. Zo kan het skiseizoen beginnen. Overigens bijna drie weken eerder dan vorig jaar. zwe Twee skiliften lopen in het weekend.

Top Baden-Wuerttemberg, de Feldberg in het Zwarte Woud, de eerste liften beginnen werken. In het weekend (12-13. November) beginnen rond de 1493 meter hoge berg ski-seizoen, zei een woordvoerster van de lift netwerk Feldberg.



Twee van de 38 skiliften in het gebied in bedrijf zal zijn op zaterdag en zondag. Bovendien worden de eerste nummers verzorgd. Na het weekend zal worden besloten hoe de zaken zullen doorgaan. Het wintersportseizoen op de Feldberg begint bijna drie weken eerder dan vorig jaar. In die tijd werden de liften voor het eerst gelanceerd eind november.



Het Zwarte Woud is de hoogste bergketen in Duitsland. Het is ook het grootste en belangrijkste wintersportgebied in Baden-Württemberg. Op donderdag (10 november) waren er volgens de informatie ongeveer 20 centimeter sneeuw. Dit is genoeg om te skiën, zeiden ze. Meer sneeuwval wordt verwacht in de komende dagen.



Skigebied Feldberg



Feldbegbahn

Popular

Recent Posts

Blogarchief