Prijzen bij Alltours blijven vrijwel onveranderd in de winter

De reis touroperator prijzen gemiddeld stabiel blijven in de komende winter. Nieuw: Kooklessen in Sri Lanka en dansen in Tunesië.

Wanneer reizen touroperator prijzen gemiddeld stabiel blijven in de komende winter. New :. Kooklessen in Sri Lanka en dansen in Tunesië



Voor verre bestemmingen, ze zijn als gevolg van verhoogde dollar iets hoger dan in het voorgaande jaar, op de Canarische Eilanden ze ongewijzigd blijven, in Turkije is het een beetje goedkoper, aldus het bedrijf bij de lancering van haar winter catalogi op Fuerteventura.



De drie wintercatalogi van Alltours "Spanje", "Wanderlust" en "Sun Dreams" bestaan ​​uit 800 hotels op 34 bestemmingen - volgens het grootste winterprogramma van het bedrijf tot nu toe. Op bijna alle bestemmingen is het aantal accommodaties verhoogd. Daarbij vertrouwt het bedrijf voornamelijk op hotels die het exclusief op de Duitse markt aanbiedt.



Nieuw in het programma zijn de zogenaamde evenementweken. Deze omvatten bijvoorbeeld gratis kooklessen in Sri Lanka of een gratis dansles in Tunesië.

Popular

Recent Posts

Blogarchief