VW toont studie voor elektrische bestelwagens

Tot dusverre heeft VW de batterij-aangedreven bestelwagens e-Co-Motion alleen als een schets getoond. In Genève moet het onderzoek nu aan het publiek worden gepresenteerd. bishe Beeldzoom Tot nu toe toont VW de studie e-Co-Motion alleen als een tekening - een echt beeld van de elektrisch aangedreven bus moet bezoekers van de Autosalon van Genève kunnen maken.

Volkswagen zal de studie presenteren voor een bestelauto op batterijen op de Autosalon van Genève (7 tot 17 maart). Net als de VW bedrijfsvoertuig afdeling verder gemeld in Hannover, de e-Co-Motion zogenaamde pick-up truck is zeer compact, en toch vrij ruim: Voor de 4,55 meter lange auto, de fabrikant 4,6 kubieke voeten van de lading volume en 800 kg laadvermogen van. Voor elektrische aandrijving en de reeks van kansen Design Study VW heeft geen bijzonderheden te hebben.



Het e-Co-Motion, maar is meer dan alleen maar een vingeroefening de ontwerper. Hoewel hij maakt geen gebruik van bestaande vloer assemblage van VW. Desondanks geeft de auto, die in Genève wordt gepresenteerd als een busje, maar ook kan worden gebouwd als een auto-variant, een beeld van een model onder de VW Caddy. Bovendien laat het ontwerp van de studie al zien hoe de opvolgers van Caddy, Transporter en Multivan eruit zullen zien.



Website van de Autosalon van Genève

Popular

Recent Posts

Blogarchief