Aantal Amerikaanse toeristen blijft stijgen

Steeds meer Duitsers zijn op vakantie in de VS. Tussen januari en juni 2012 is het aantal reizigers uit Duitsland met acht procent gestegen, volgens de Amerikaanse organisatie Brand USA. di Het Vrijheidsbeeld lonkt: de VS worden steeds populairder bij Duitsers als reisbestemming.

Steeds meer Duitsers zijn op vakantie in de VS. Tussen januari en juni 2012 is het aantal reizigers uit Duitsland met acht procent gestegen, volgens de Amerikaanse organisatie Brand USA.



Naar Duitsland noteerde de grootste groei in de Europese vergelijking. Op de tweede plaats kwamen de Zwitsers met een plus van zeven procent. Brand USA is gebaseerd op de huidige statistieken van het Amerikaanse ministerie van Handel.



Bijna 900.000 Duitse reisde in de eerste zes maanden van 2012 in de Verenigde Staten. Daardoor is het land zijn internationale achter Canada, Mexico, Groot-Brittannië en Japan vijfde. In heel 2011 waren ongeveer 1,82 miljoen Duitsers op vakantie in de Verenigde Staten. De VS is nog steeds de meest populaire langeafstandsbestemming van de Duitsers.

Popular

Recent Posts

Blogarchief