Bij landing op een andere luchthaven wordt vlucht beschouwd als geannuleerd

Landt een vliegtuig niet op het beoogde doel, maar op een andere luchthaven, die geldt voor legaal als een annulering reizen - zelfs als de gasten met de bus worden vervoerd naar het eigenlijke doel.

landt een vliegtuig is niet het beoogde doel, maar op een andere luchthaven, wordt beschouwd als de reis legaal als een annulering - zelfs als de gasten met de bus op zijn vervoerd naar het eigenlijke doel



De passagiers van een niet-geland op het beoogde doel vliegtuig. hebben recht op compensatiebetalingen krachtens de EU-verordening voor passagiersrechten, het Amtsgericht Rüsselsheim (Az.3C 1132/12 (36)) heeft. De verslagen van de Duitse Vereniging voor Travel wet in hun tijdschrift "Travel Law momenteel".



In het geval van een vliegtuig van het Griekse eiland Santorini was geland naar Hamburg ongeplande in Hannover en had de vlucht voortgezet. Deze omstandigheid volstaat om de vlucht te beschouwen als niet genomen, oordeelde de rechtbank. Het veranderde ook door het feit dat de passagiers per bus werden naar Hamburg.

Popular

Recent Posts

Blogarchief