Gids: Recept voor de lunchbox om naar school te gaan

01.08.2018 Als het gaat om de lunchbox van de kleintjes, zijn de geesten anders. De ouders vinden het verpakte brood heerlijk, de kinderen dragen het onaangeroerd in de prullenbak. Dus wat is belangrijk? Wat maakt een goede lunchbox? die banane wird zum delfin, die pitatasche zum minidöner: so schmeckt kindern die lunchbox. De banaan wordt een dolfijn, de pita pocket een mini-döner: zo proeven kinderen de lunchbox.

Het oog is aan het eten. Dit geldt vooral voor kinderen. Als de banaan een dolfijn wordt of de pita pocket een mini-döner, kunnen de kleintjes veel beter genieten van het eten uit de lunchbox.



Aantrekkelijke ziet als een vloeistof korrels rod spies uit: Deze gesneden halve pretzel stok in plakken verdeeld met roomkaas en afwisselend spies kalkoenfilet, brood en komkommer. . Pack snack komkommers, Party tomaat, een gekookt ei en een beetje gezoete yoghurt met vruchten



Een alternatief is de mini-kebab: Voor het snijden 1/2 Pitatasche in 2/4, met sla, komkommer, tomaat, kaas of salami vulling.



Voor het dessert kunt u meloen op een stok te maken: gesneden meloen in driehoeken en zet een Franse spit in het kopje.



Of de dolfijnenbanaan: halveer de banaan, snijd het bovenste uiteinde in de snavel en schilder de ogen. Op een banaan kun je ook een leuk bericht schrijven of een hart schilderen. Dat gaat altijd goed. Een paar druiven daarvoor.



Het snoepfront moet heel goed worden besproken. Ik kies vaak voor twee kleine koekjes en een handvol trailmix. Noten zoals kinderen en ze zijn goed voor de hersenen.



Meer recepten op: www. dekoreenberlin. blogspot. de



Decoreenberlin op Instagram



Blog

Popular

Recent Posts

Blogarchief