Nauwelijks beperkingen in Yosemite Park

De bosbranden in de Sierra Nevada in Californië blijven zich verspreiden. Het Yosemite National Park wordt ook bedreigd. Toeristen moeten momenteel slechts enkele beperkingen accepteren. flamme Vlammen in de buurt van Yosemite Park: vanwege de bosbranden zijn sommige wegen in het Nationaal Park gesloten.

Vanwege de branden rondom het Yosemite National Park zijn er momenteel slechts enkele beperkingen voor toeristen. Volgens parkmanagement zijn sommige wegen afgesloten. Beïnvloed zijn de Big Oak Flat Road en Highway 120 ten westen van het park. Alternatieve route is Highway 140. Ook sloot de Hetch Hetchy Road en Evergreen Road.


di Bosbranden woeden in Californië

De enorme vuur brandt onophoudelijk in Californië de Sierra Nevada. De vlammen eten hun weg verder in het beroemde Yosemite Park.


clearing

Bovendien worden enkele campings beïnvloed: White Wolf, Crane Flat, Hodgdon Meadow Campground and Camping Hetch Hetchy Backpackers'. Daarnaast worden een aantal paden gesloten. De belangrijkste attracties van het park zoals Yosemite Valley, Glacier Point en Mariposa Grove nog steeds toegankelijk.



Informatie van de National Park Administration


Het beeldbereik van de zee van vlammen blijft zich verspreiden i di einig

Popular

Recent Posts

Blogarchief