Partnachklamm in Opper-Beieren opent opnieuw

Na wekenlange sluitingstijd vanwege slecht weer, staat de Partnachklamm weer open voor bezoekers vanaf het eerste weekend van augustus. De kloof bij Garmisch-Partenkirchen is een populaire toeristenbestemming in de zomer. die partnach fließt durch die partnachklamm. das tourismusziel öffnet am ersten august-samstag wieder für besucher. De Partnach stroomt door de Partnach-kloof. De toeristenbestemming gaat weer open op de eerste augustus-zaterdag voor bezoekers.

Na enkele weken van opruimen en opknappen, opent de Partnachklamm bij Garmisch-Partenkirchen zich opnieuw voor bezoekers op de eerste zondag van augustus.



Alle paden rond de kloof zijn weer vrij toegankelijk, zei burgemeester Sigrid Meierhofer. Een overstroming halverwege juni had het ingangsgebied en de paden in de kloof ernstig beschadigd.



Het water had het wortelsysteem en gedeeltelijk hele bomen afgescheurd na zware regenbuien, die tussen de rotsen klemden. Het entreegebied werd onderging. Voor het eerst in meer dan 25 jaar was de kloof daarom in de zomer wekenlang gesloten.



De Partnach-kloof in het Reintal, beschermd als een nationale geotoop, trekt jaarlijks meer dan 400.000 bezoekers. Driekwart komt in de maanden april tot oktober. De Partnachklamm hoort bij Zugspitze en Eibsee bij de bekendste toeristische attracties van de regio.



Partnachklamm

Popular

Recent Posts

Blogarchief