Tips voor het verpakken van koffers

Nauwelijks een reiziger die dat niet weet: je komt aan in het resort, opent de koffer - en merkt op dat de helft van de kleren helemaal verkreukeld is. Dit kan worden vermeden met deze tips voor een goede verpakking. dami Zodat niets wegglijdt: als je geen verfrommelde dingen op vakantie wilt dragen, moet je tijdens het inpakken veel aandacht besteden.

Degenen die graag winkelen op vakantie reizen met half lege koffers. Zodat de kledingstukken er niet omheen glijden en kreuken, is de koffer het best gevuld met luchtkussens of zacht schuim. Dit wordt aanbevolen door mode-adviseur Andreas Rose uit Frankfurt. Gevoelige schoenen moeten worden gevuld met sokken of schoenenriemen en in een zak worden gestopt.



Rose adviseert om broeken, rokken en kleding in de koffer te laten openvouwen. Kom dan een paar shirts of T-shirts. Wat overleeft van de liggende kleding wordt dan omver gegooid. Overhemden en blouses hebben de meeste kans om in vorm te blijven wanneer ze met een knoop dichtgaan, het is raadzaam om een ​​voering T-shirt of vloeipapier te dragen. Zware dingen moeten altijd in de koffer onderaan zitten - met rolkoffers aan de kant waar de wielen zijn.

Popular

Recent Posts

Blogarchief