Van Berlijn naar Kopenhagen: elektriciteit voor elektrische fietsen

Elektriciteit voor fietsers zal binnenkort voor de eerste keer consequent beschikbaar zijn op een fietsroute die door Duitsland loopt. Tussen Berlijn en Kopenhagen zijn de eerste twee van in totaal 20 laadstations voor elektrische fietsen geïnstalleerd.

Elektriciteit voor fietsers zal binnenkort voor de eerste keer consequent beschikbaar zijn op een fietspad dat door Duitsland loopt. Tussen Berlijn en Kopenhagen zijn de eerste twee van in totaal 20 laadstations voor elektrische fietsen geïnstalleerd.



Cycling van Berlijn naar Kopenhagen: Neustrelitz en Güstrow zijn pioniers en hebben de eerste gebouwd op dit Radfernweg 2 van 20 oplaadpunten voor elektrische fietsen, de Tourist Board van Mecklenburg-Vorpommern zegt. 18 andere stations aan de 600 kilometer route in het najaar in bedrijf. De stopcontacten zijn niet verder dan 35 kilometer van elkaar.



De eerste twee stations zijn bij het pension op Castle Park in Güstrow en de Neustrelitzer stadshaven. Neustrelitz Er zijn ook kluisjes voor wiel batterijen. Op andere stations langs de route, volgens de VVV, zijn aanvullende diensten gepland, zoals fietsboxen voor het opbergen en laden van de fiets.

Popular

Recent Posts

Blogarchief